Het woord emulator zult u waarschijnlijk nog nooit of nauwelijks gehoord hebben.

Kort gezegd is een Emulator een soort van programma dat hardware of software kan nabootsen. Ook wel emuleren genoemd. Dit maakt het dus mogelijk om de oude gokkast software te draaien op een moderne pc. De oude fruitautomaten van 10 jaar geleden draaide namelijk op nogal verouderde hardware. Er zijn dus emulators voor het afspelen en gebruiken van een populair spel van vroeger en dat zowel uit de categorie arcade zoals flipperkasten, speelmachines maar ook dus gokautomaten. Zo is het zelfs ook mogelijk om oude klassiekers als Duckhunt, Super Mario Bros en Tetris weer op de pc te kunnen spelen. Ontdek nu zelf hoe leuk het vroeger was om deze oude klassieke super games te spelen!

Hieornder enkele sites waar je fruitkasten kan downloaden om thuis op je eigen PC te spelen. Door het gebruik van deze downloadbare emulatie programma's, is je pc in staat om het programma van de originele kast te gebruiken. Het is dus net alsof je op je pc dezelfde kast kan spelen als die vroeger in de snackbar stond!

Fruity gokkast emulators met gratis download
De website www.Fruity.nl is als sinds 2002 het online trefpunt voor diverse classic gokkast emulators. Zeer uitgebreide site met alles erop en eraan tevens gratis download
Datum toegevoegd: 2011-02-25 19:56:28
Aantal Hits: 31
Google PR: